torsdag den 2. april 2015

Mordmysterie middag

Arrangér dit eget mordmysterie derhjemme
Er du interesseret i at holde et mordmysterie i forbindelse med en middag eller fest? På grapevine.dk findes der nu et rigtigt spændende mordmysterie med titlen ’Mordet på Mystery Manor’. Det er en udfordrende og underholdende mordgåde, som er enkel at gennemføre og som passer perfekt til en festmiddag! Alle gæsterne bliver udnævnt til detektiver, som skal være med til at løse mordmysteriet.

Mordet på Mystery Manor er et finurligt mordmysterium som alle, kan være med til, og det kræver ingen udklædning eller skuespillerindsats. Mordmysteriet fungerer således, at alle får et persongalleri og en notesblok, og i løbet af aftenen læser værten/værtinden op fra i alt fire kapitler. Gæsterne, som er udnævnt til detektiver skal notere detaljer og ledetråde og til sidst gætte morderen.

Mordet på Mystery Manor
En udfordrende, sjov mordgåde, som er enkel at gennemføre og som passer perfekt til en middag udover det sædvanlige! Mordet på Mystery Manor kræver ingen udklædning eller skuespillerindsats af gæsterne, men er et indviklet mordmysterium som alle, uanset antal gæster, kan være med til at løse. 299 kr
Mere info

Ingen kommentarer:

Send en kommentar