mandag den 2. november 2015

Nyt spændende mordmysterium Mordet på Pensionat Geisthof

Mordmysterie: Mordet på Pensionat Geisthof
Mordet på Pensionat Geisthof er et rigtig spændende mordmysterium, i et uhyggeligt, intrigefyldt miljø - kan du forestille dig Agatha Christie møder Transsylvanien..?

I mordmysteriet afløser de mystiske begivenheder hinanden, intrigerne hober sig op, og til sidst findes en af historiens hovedpersoner myrdet!

Mordet på Pensionat Geisthof egner sig perfekt som underholdning til både en mindre middag eller en større fest! I mordmysteriet er alle dine gæster udnævnt til detektiver, og i dette mordmysterium behøves ingen skuespillerindsats, udklædning eller forberedelse.

Alle dine gæster får et hæfte med persongalleri, plantegning over Pensionat Geisthof og et notatark. På fire tidspunkter i løbet af aftenen læser værten/værtinden op fra mordmysteriet, om hvad der sker denne alt andet end stille eftermiddag / aften på pensionatet. Med til mordmysteriet hører også et par rekvisitter, et brev og en avisartikel, som skal vises til gæsterne.

Det gælder om for dine gæster med iagttagelsesevne, fantasi og logik at regne ud hvem, som er morderen på Pensionat Geisthof! I handlingen er der masser af ledetråde, til hvem det kan være.

Du får alt, hvad du behøver i produktet. Enkle instruktioner, hæfte til gæsterne med persongalleri, plantegning og notatark, indledning, fire korte kapitler med historien, løsning samt rekvisitter / bevismateriale.

Læs mere og bestil Mordmysteriet: Mordet på Pensionat Geisthof her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar