mandag den 8. februar 2016

Sjov underholdning til fest! Arrangér dit eget mordmysterie!

Arrangér dit eget mordmysterium
Det har længe været populært med mordmysterier blandt virksomheder, der laver mordmysterie events for deres medarbejdere som underholdning til fest, ikke kun som underholdning, men også for at udfordre medarbejderne - og nu er det også ved at blive populært som underholdning til fest derhjemme at holde sit eget mordmysterie, for venner, bekendte eller kollegaer!

Forestil dig at blive ført ind i en spændende mordgåde, med kryptiske ledetråde og en uhyggelig og spændende atmosfære a la Agatha Christie, i kombination med en lækker 3-retters middag. Man kan måske endda klæde sig ud, og dække et fint bord med hvid dug, store lysestager og stofservietter, så stemningen bliver rigtig traditionel og gennemført til en middag med mord! Man kan også bede sine gæster klæde sig ud i det tema, som passer til det mordmysterie, som man har valgt - husk at specificere dette i din invitation til en middag med mord!

Værten/værtinden læser højt fra mordgåden for sine gæster mellem retterne og lader dem tage noter og diskutere ledetråde, motiver og til sidst skal man gætte hvem, som er morder. I et mordmysterie gælder det om for hver deltager/gæst at være meget opmærksom og observerende, da historien er spækket med forskellige spændende spor og ledetråde at gå følge, til når man skal finde ud af hvem, som er morderen.

Grapevine har mordmysterier, der er beregnet til at afholdes derhjemme, hvor alt indgår, både historie, værtguide, persongalleri og facit, til en rimelig pris også i forhold til hvis man skulle have et eventbureau til at komme og udføre mordmysteriet derhjemme.

Ved opklaring af et mordmysterie træner man indlevelse, sans for detaljer, opdagelse, samarbejde og gådeløsning, så det er udfordrende og lærerigt at deltage og være med til at opklare et mord. Det er en god idé at dele gæsterne op i hold, og sæt gerne de personer sammen, som evt. ikke kender hinanden, det er en god måde, for dem, at lære hinanden at kende på, og være sammen om at løse en finurlig og spændende mordgåde!


Her finder du alle grapevines mordmysterier

Ingen kommentarer:

Send en kommentar