tirsdag den 7. juni 2016

Sommerfest ideer – mordmysterie til sommerfest / Sankt Hans

Hvis du mangler ideer til underholdning til en sommerfest eller Sankt Hans fest – så kan jeg anbefale et mordmysterie med sommertema.

Mordet i Skærgården er titlen på et superspændende mordmysterie, som foregår omkring midsommer / Sankt Hans i den svenske skærgård. Vær med til at fejre midsommer / Sankt Hans i Pamp-familiens sommerbolig "Sommerro" på Midsommerø. Der findes spøgelser i den lyse sommernat, masser med intriger, kærlighed, bedrag og der bliver begået et mystisk mord, som skal opklares!

Mordet i Skærgården er enkelt at arrangere. Dine gæster skal ikke spille en rolle, men er i stedet udnævnt til detektiver, som er med til at løse mordmysteriet, og der behøves heller ingen udklædning.

For at sætte gang i din sommerfest kan du lade dine gæster løse mordmysteriet individuelt eller sammen i par eller hold, gerne med dem som ikke kender hinanden, så kommer de i snak.

Mordmysteriet begynder med at alle deltagere får et hæfte med et persongalleri, hvor de kan stifte bekendtskab med alle gæsterne på ”Sommerro”. En fortæller læser derefter den spændende handling op, som består af fire korte kapitler, dem kan fordele under forskellige tidspunkter i løbet af aftenen mellem retterne. Ved at lytte nøje til handlingen og studere bevismaterialet, skal alle deltagerne løse mordmysteriet!

Alt hvad du skal bruge til at udføre denne mordmysterie findes i produktet, som du får tilsendt som en pdf-fil pr. mail direkte efter køb. Dette mordmysterie er enkelt at forberede og er perfekt underholdning til en sommerfest eller Sankt Hans fest!

Her finder du Mordet i Skærgården

Ingen kommentarer:

Send en kommentar