torsdag den 13. oktober 2016

Nyt mordmysterie MafiamordetDu kan superenkelt arrangere dit eget mordmysterie derhjemme i privaten eller i forbindelse med et firmaarrangement. Mordmysteriet Mafiamordet får man tilsendt efter bestilling til sin email som en PDF fil, der er lige til at printe!

Dette mordmysterie passer perfekt i forbindelse med en middag derhjemme eller et firmaarrangement, evt. en mafiatemafest, hvor man serverer lækkert italiensk mad og beder gæsterne klæde sig ud efter temaet.

Historien i Mafiamordet er datidens New York hvor overhovedet i byens mægtigste ”familie” inviterer til hans ældste datters bryllup, som skal foregå dagen efter. I aften er man samlet til en ”rehearsal dinner”, som ikke bliver som man havde forestillet sig – det bliver i stedet en middag fuld af afsløringer, intriger og mord!

Mafiamordet udføres ved at en fortæller, typisk værten eller værtinden læser højt fra handlingen – tre korte, men kompakte kapitler. Alle gæsterne bliver udnævnt til detektiver, som enten enkeltvist eller i hold skal regne ud forskellige detaljer og til sidst hvem morderen er. Alle detektiverne får et hæfte med persongalleri, som de skal læse før de går i gang, samt et notatark og adgang til lidt bevismateriale.

Dette mordmysterie er enkelt at gennemføre, og man er ikke afhængig af hverken et bestemt antal deltagere eller skuespillerindsats – derfor egner dette mordmysterie sig både til en middag med mord derhjemme såvel som til et større firmaarrangement!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar